Сиыр етінің тілі "Кавказ тілінде"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тілді қайнатыңыз, үлкен кесектерге кесіңіз, кастрюльге салыңыз, қуырылған пиязды, қайнатылған және қуырылған саңырауқұлақтарды қосыңыз. Жаңғақтар мен сарымсақты ерітіндіде біртекті массаға ұсақтаңыз, сонда май жаңғақтардан шығады. Қаймақпен араластырыңыз, (егер сіз қаймақ қолданғыңыз келмесе, оны майдың 33% кілегейімен алмастыруға болады) тұз, бұрыш қосып, осы тұздықпен тілдің үстіне құйыңыз. Тұздық қайнап кетпес үшін қақпақпен жабыңыз және баяу қыздырылған пешке салыңыз. сиыр етінің тілі 1 дана. (шамамен 1 кг) сары май 75 г. саңырауқұлақтар (жаңа піскен) 300 г. жаңғақ 1 стакан сарымсақ 2-3 тілім қаймақ 250 г. тұз бұрышы