Спагеттиге арналған ет тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қажет: 500 г тартылған ет, 1 банка (500 г) қызанақ өз шырынында, 1 пияз, 2 түйір сарымсақ, тұз, бұрыш дәміне қарай. Ұсақталған ет өсімдік майымен майланған табаға жайылады, майдалап туралған пияз бен сарымсақ қосылады. Мұның бәрі шамамен 20-30 минут қуырылады. Бұл жағдайда тартылған етті бұршақ мөлшерінде ұсақтап турау керек. Тұз, бұрыш қосып, өз шырынында бір банка қызанақ қосыңыз. Әдетте, бұл ет соусы спагеттимен немесе кез келген макарон өнімдерімен бірге беріледі.