Өз шырынындағы ет тәжік
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 4 порция үшін Қой еті - 800 г. пияз - 250 г, шөптер - 1 шоқ, тұз, дәміне қарай дәмдеуіштер.
Сипаттамасы Қой етінің етін 25-30 г ұсақ кесектерге бөліп, пияз, шөптер, тұз және дәмдеуіштермен араластырыңыз. Етті табаға салыңыз, қақпақпен жабыңыз және дайын болғанға дейін өз шырынында қайнатыңыз. Қажет болса, қызанақ немесе томат пастасын қосуға болады. Етке бөлек көкөніс салаттарын, картопты, сәбізді, шалқанды ұсыныңыз.