Жыланбалықтың құлағы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жыланбалық - 180 г, пияз - 40 г, тәтті бұрыш - 40 г, сарымсақ - 2 г, зәйтүн майы - 15 г, томат пастасы - 15 г, құрғақ ақ шарап - 80 г, ақжелкен мен аскөк - 20 г, су - 200 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Жыланбалықтар тазартылады және ұзындығы 5 см кесектерге кесіледі. Туралған пиязды, болгар бұрышын және майдалап туралған сарымсақты зәйтүн майына салып, томат пастасын, шарапты, шөптерді бір шоғырға қосып, барлығын сумен құйып, балықты, тұзды, бұрышты салып, жарты сағат бойы баяу отта пісіреді. .