Givech ku legume (Молдова стиліндегі көкөніс бұқтырмасы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Цуккини 40, жасыл бұршақ 20, жасыл бұршақ 20, сәбіз 40, ақжелкен 15, баклажан 45, қызанақ 40 немесе томат пюресі 15, тәтті бұрыш 20, пияз 15, шошқа майы немесе өсімдік майы 25, қант 2, сарымсақ 1,5, даршын, қалампыр, лавр, тұз.
Сипаттамасы Үлкен текшелерге кесілген цуккини, сәбіз, ақжелкен, пияз, баклажандар майға қуырылады және аздап сорпамен немесе сумен бұқтырылады, қызанақ сол жерге қойылады, төрттен туралған, күйдірілген бұрыш және жұмсақ болғанша бұқтырылады. Содан кейін көкөністер қайнатылған бұршақ пен бұршақ, қант, сарымсақ және дәмдеуіштермен біріктіріледі. Бұқтырылған ет дербес тағам ретінде немесе ет немесе балыққа гарнир ретінде беріледі.