Бұршақ және тунец салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ақ бұршақ (дайын) - 200 г. өз шырынындағы тунец - 1 банка пияз - 1 дана. сірке суы - 1 ас қасық. л. өсімдік майы (зәйтүн) - 1 ас қасық. л. ақжелкен - бір шоқ тұз - дәміне қарай қара бұрыш - дәміне қарай
Сипаттамасы Ақ бұршақты қайнатыңыз (немесе консервіленген банка ашыңыз, бұл оңай емес). Пиязды жұқа сақиналарға кесіңіз, кептірілген бұршақ пен туралған тунецпен араластырыңыз, май мен сірке суын құйыңыз. Ақжелкенмен безендіру үшін. ақ бұршақ (дайын) - 200 г. өз шырынындағы тунец - 1 банка пияз - 1 дана. сірке суы - 1 ас қасық. л. өсімдік майы (зәйтүн) - 1 ас қасық. л. ақжелкен - бір шоқ тұз - дәміне қарай қара бұрыш - дәміне қарай