Бұршақ пен вермишель қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бұршақ - 1 стакан, вермишель - 130 г, ақжелкен тамыры, сәбіз - 2 дана, пияз, лавр жапырағы, дәміне қарай тұз, өсімдік майы - 1 ас қасық. қасық, май - 2 ас қасық. қасықтар, су - 2 л. Бұрын суланған бұршақты пісіріңіз. Бұршақ дайын болғанға дейін 15-20 минут бұрын сары майға бұрын сақталған пиязды, ақжелкен тамырын, сәбізді және вермишельді қосыңыз. Дайын болғанға дейін пісіріңіз. Қызмет көрсетер алдында ақжелкенге, аскөкке себіңіз, құрғақ шөптерді қолдануға болады.