Тауық еті бар тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауықты жартылай дайын болғанға дейін пісіріңіз. Сәбіз мен тамырды үккіштен өткізіп, пиязды турап, барлығын еріген сары майға қуырыңыз. Картопты текшелерге немесе жолақтарға кесіңіз. Тұздалған қиярды орташа текшелерге кесіңіз, аздап қуырыңыз және жоғарыда аталған барлық өнімдермен бірге сорпаға салыңыз. Лавр жапырағы мен бұрыш қосыңыз. Бөлек, қияр тұзды ерітіндісін қайнатыңыз және сүзіңіз (егер ол, әрине, дәмді болса, әйтпесе бастамау керек) және тауық іс жүзінде дайын болған кезде оны сорпаға құйыңыз. Дайын болғанға дейін пісіріңіз, қаймақ пен шөптермен бірге қызмет етіңіз. тауық 1 дана. сәбіз 2 дана. пияз 2 бас картоп 4-6 дана. тұздалған қияр 2 дана. ақжелкен тамыры 1 дана. балдыркөк тамыры 1 дана. еріген сары май 1-2 ас қасық. л лавр жапырағы дәміне қарай қара бұрыш 4-10 бұршақ