Қарақұмық жармасы қосылған тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Картоп - 100 г, пияз - 25 г, сәбіз - 20 г, тұздалған қияр - 30 г, май - 20 г, қарақұмық - 30 г, ақжелкен тамыры - 5 г, қаймақ - 15 г, лавр жапырағы, ақжелкен немесе аскөк. Картопты, ақжелкенді, сәбізді, пиязды тілімдерге бөліп, қуырып, пісіріңіз. Майдалап туралған аршылған тұздалған қиярды бөлек жіберіңіз. Қарақұмық жармасын көкөніс сорпасына құйыңыз, оны пісіріңіз, сары май, лавр жапырағы, бұқтырылған қияр, қияр тұздығын қосып, бәрін қайнатыңыз. Қызмет көрсету кезінде маринадталған қиярға туралған аскөк, ақжелкен себіңіз. Қаймаққа бөлек қызмет етіңіз.