Бұршақ және гүлді қырыққабат қосылған нан сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны - 200 г, репа - 100 г, сәбіз - 100 г, пияз - 50 г, қырыққабат - 400 г, үрме бұршақ - 100 г, ақжелкен тамыры, май - 40 г, ақжелкен немесе аскөк - 5 г, дәміне қарай тұз, су - 2 л. Дайындалған шалқанды, сәбізді, гүлді қырыққабатты, балдыркөкті текшелерге бөліп, кастрюльге салыңыз, алдын ала суланған, ісінген бұршақты, тұзды қосып, ыстық су құйып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Пісірудің соңында үгітілген нан мен аздап қуырылған пиязды қосыңыз. Қызмет көрсету кезінде сорпаға майдалап туралған ақжелкен немесе аскөк себіңіз.