Цуккини мен саңырауқұлақ қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты25 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны - 200 г, цуккини - 400 г, жаңа саңырауқұлақтар - 300 г, ұн - 25 г, өсімдік майы - 40 г, су - 2 л, ақжелкен немесе аскөк тұқымы - 10 г. Цуккиниді тазалаңыз, тұқымдарды алып тастаңыз, текшелерге немесе тілімдерге кесіңіз, ұнға орап, қуырыңыз. өсімдік майы. Пиязды текшелерге кесіңіз, қуырыңыз және асқабақпен біріктіріңіз. Нанды ыстық суға салып қойыңыз. Дайындалған жаңа саңырауқұлақтарды турап, қайнаған суға салып, шамамен жарты сағат пісіріңіз. Пісірілген саңырауқұлақтарды шайыңыз, қайнаған суға құйыңыз, қайнатыңыз, судан сығылған пюре нан, пияз қосылған цуккини, тұз қосып, сорпаны 20- 25 минут қайнатыңыз. Қызмет көрсету кезінде майдалап туралған ақжелкен немесе аскөк себіңіз.