Бұқтырылған қызылбас қырыққабат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қызыл қырыққабат - 1 бас қырыққабат, тұз - дәміне қарай, май - 100 г, сірке суы (3%) - 2 ас қасық. л., бұрыш, мускат жаңғағы дәміне қарай.
Сипаттамасы "Томат" соусы - 2 ас қасық. л Қырыққабаттың басын аршып, жолақтарға кесіңіз, тұз, бұрыш, мускат жаңғағын себіңіз, маймен майланған керамикалық немесе қыш ыдыстарға салыңыз, сірке суын себіңіз, қақпақпен жабыңыз және баяу отта қайнатыңыз. Дайын қырыққабатты "Қызанақ" қызыл тұздығымен дәмдеңіз.