Макароннан жасалған кастрюль және күркетауық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты7 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 400 г шампиньон саңырауқұлағы 2 қызанақ 300 г терең мұздатылған жасыл бұршақ 500 г күркетауық төс еті 3 үстел. өсімдік қасықтары. бұрыш майы 1 түйір ақжелкен 250 г майлы қаймақ 250 г үгітілген эмменталь ірімшігі 400 г шампиньон саңырауқұлағы 2 қызанақ 300 г терең мұздатылған жасыл бұршақ 500 г күркетауық төс еті 3 үстел. өсімдік қасықтары. май бұрышы 1 түйір ақжелкен 250 г майлы қаймақ 250 г үгітілген эмменталь ірімшігі Макаронды қайнатады. Саңырауқұлақтарды тілімдерге кесіңіз. Қызанақты жуыңыз және үлкен текшелерге кесіңіз. Екеуін де макарон мен бұршақпен араластырыңыз. Пешті 200-ге дейін қыздырыңыз". Етті құрғатып сүртіңіз және текшелерге кесіңіз. Барлық жағынан ыстық өсімдік майына шамамен 7 минут қуырыңыз. Тұз, бұрыш қосып, макарон қоспасымен араластырыңыз. Қаймақпен, үгітілген ірімшікпен және макарон массасымен араластырыңыз. Дәмдеуіштермен себіңіз. Кәстрөлді мұқият майланған пішінге жіберіңіз. Пеште шамамен 30 минут пісіріңіз. Бір порцияда 630 ккал макарон өнімдерін қайнатыңыз. Саңырауқұлақтарды тілімдерге кесіңіз. Қызанақты жуыңыз және үлкен текшелерге кесіңіз. Екеуін де макарон мен бұршақпен араластырыңыз. Пешті 200-ге дейін қыздырыңыз". Етті құрғатып сүртіңіз және текшелерге кесіңіз. Барлық жағынан ыстық өсімдік майына шамамен 7 минут қуырыңыз. Тұз, бұрыш қосып, макарон қоспасымен араластырыңыз. Қаймақпен, үгітілген ірімшікпен және макарон массасымен араластырыңыз. Дәмдеуіштермен себіңіз. Кәстрөлді мұқият майланған пішінге жіберіңіз. Пеште шамамен 30 минут пісіріңіз. Бір порцияда 630 ккал