Лимон мен тимьян қосылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты25 минут
Өнімдер 2 түйір тимьян тұзы бұрышы 3 үстел. өсімдік майының қасықтары 2 үстел. ас қасық сары май 3 лимон 1 пияз 1/8 л ақ шарап 3 түйір розмарин 1 шоқ шалфей
Сипаттамасы Тауықты 8 бөлікке бөліңіз. Тимьянды жуыңыз, жапырақтарын жұлып алыңыз. Бұл қоспаның жартысын тауықтың терісінің астына сүртіңіз. Тауық етінің бөліктерін тұз бен бұрыш себіңіз. Табаға өсімдік майы мен сары майды құйыңыз. Содан кейін ондағы тауық етінің бөліктерін барлық жағынан қызарғанша қуырыңыз. Пиязды аршып, текшелерге кесіңіз. Лимон тілімдері мен пияз текшелерін қосыңыз. Қақпақтың астында орташа отта шамамен 25 минут қайнатыңыз. Дәмдеуіштерді сөндіру аяқталғанға дейін 5 минут бұрын қосыңыз. Бір порцияда 600 ккал