Алма мен пияздан жасалған торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Ұн, тұз, 1 шай қасық. бір қасық қопсытқыш, 100 г сүзбе, 4 ас қасық. қасық сүт 4 үстел. өсімдік майының қасықтары 3 алма, 400 г пияз, 150 г шошқа майы. 1 үстел. сары май қасық бұрыш 200 г майы аз қаймақ 4 ас қасық. майлы қаймақ қасықтары 3 жұмыртқа 80г үгітілген ірімшік 2 үстел. жасыл пияздың қасықтары
Сипаттамасы Ұнды, 0,5 шай қасық тұзды және қопсытқышты араластырыңыз, содан кейін сүзбе, сүт және өсімдік майын қосып, қамыр илеңіз. Суыққа 20 минутқа қойыңыз. Шошқа майын табадан алыңыз, оған сары май қосыңыз және туралған пиязды қоспаға 5 минут жіберіңіз. Пешті 200-ге дейін қыздырыңыз ". Пияз, қаймақ (кәдімгі және майлы), жұмыртқа және ірімшікпен араластырыңыз. Дәмдеуіштермен дәмдеңіз. Дөңгелек пішінді (диаметрі 26 см) дайындаңыз. Қамырдың үстіне алма қоспасын салыңыз. Үстіне шошқа майын жағыңыз. 40 минут пісіріңіз. Жасыл пияз себілген үстелге қызмет етіңіз, Пісіру: бір порцияда 40 минут 690 ккал