Тауық еті қосылған палау - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер 200 г күріш үшін - 100 г тауық еті, 60 г өсімдік майы, 100 г сәбіз, 50 г пияз, тұз және дәмдеуіштер - дәміне қарай.
Сипаттамасы Тауықтың күйдірілген және жақсы жуылған ұшасын бөліктерге (100-150 г) бөліп, майлықпен құрғатып, ұсақ тұз сеуіп, 2 сағатқа қалдырыңыз (тауық палауды пісірерден бір күн бұрын өңделсе, одан да дәмді болады). ). Сфералық түбі бар шойын қазанда өсімдік майын қатты қыздырып, ондағы пиязды сығып алыңыз, содан кейін тауық етінің бөліктерін салып, қызарғанша қуырыңыз. Осыдан кейін сәбізді салып, су құйып, дәмдеуіштерді қосып, қайнағаннан кейін тұз қосыңыз. Баяу отта 45 минут қайнатыңыз. Жуылған күрішті салып, әдеттегідей пісіріңіз. Қыздыру уақыты - 30 минут. Қызмет көрсету кезінде тауықтың бөліктерін алыңыз, палауды араластырыңыз, табаққа слайдпен салыңыз, үстіне тауықты салыңыз. Салатты бөлек ұсыныңыз.