Дат стиліндегі алма кәстрөлі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Пісіру: бір порцияда 15 минут 800 ккал 200 г қант 1 лимон шырыны 250 г крекер 80 г сары май 100 г ұнтақталған жаңғақ (фундук) 1 пакет ром мейізі пышақтың ұшындағы лимон қышқылы қант ұнтағы Алманы мұқият тазалаңыз, тұқым ұяларын кесу үшін 4 бөлікке кесіңіз. 250 мл, су, 100 г қант және лимон шырыны қоспасында жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Елекке ауыстырыңыз және ағызып жіберіңіз. Алмадан пюре жасау үшін. 30 г сары майды ерітіңіз. Ұнтақталған ұнтақтарды, жаңғақтарды, ром мейізін және лимон қышқылын жақсылап араластырыңыз. Парфюмерияны 200-ге дейін қыздырыңыз. қабаттарға нан үгіндісі мен алма тұздығын салыңыз. Кептірілген нан массасының қабатымен заңдастырыңыз. Қалған сары майдың үлпектерін үстіне жайып, 15 минут пісіріңіз. Қант ұнтағын себіңіз. Ванильді тұздықпен бірге қызмет етіңіз.