Нан қыртысы бар ауыл сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қара нанның құрғақ қыртысы - 200 г, су - 1 л, сары май - 40 г, жұмыртқа - 3 дана., пияз - 50 г, ақжелкен - 5 г, дәміне қарай бұрыш пен тұз. Нанның қыртысын текшелерге бөліп, құрғатыңыз, содан кейін туралған пияз, майдалап туралған ақжелкен қосылған майға аздап қуырыңыз, су құйыңыз, тұз, бұрыш қосып, қайнатыңыз. Содан кейін, үздіксіз араластыра отырып, ұсақталған жұмыртқаны абайлап енгізіңіз.