Тұздықта қуырылған қызанақ қосылған жұмыртқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 2 жұмыртқа, 200 г қызанақ, 20 г жасыл пияз, 5 г жасыл ақжелкен, 15 г сары май, 20 г қаймақ, дәміне қарай тұз, бұрыш. Қызанақты (орташа өлшемді) екіге бөліп, ыстық табада майға қуырыңыз. Тұздық үшін майдалап туралған пиязды, піскен қызанақты, туралған ақжелкенді майға қуырып, қоспаны 10-15 минут қайнатыңыз, содан кейін қаймақ қосыңыз. Қуырылған жұмыртқа түрінде жұмыртқаны қуырыңыз. Қуырылған қуырылған қызанаққа қызмет еткен кезде оны қуырылған қызанақтың үстіне қойып, тұздықпен жабыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тұздықта қуырылған қызанақ қосылған жұмыртқа пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
