Плацында
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Фарш | 2: шикі асқабақты үккіштен өткізіп, қант қосыңыз (дәміне қарай). Тартылған ет үшін | 2 май қамырын жасаған дұрыс: 700 г ұн, 8 жұмыртқа, 100 г қара өрік. сары май, 100 г қаймақ, 20 г ашытқы, 250 г су, тұз.
Сипаттамасы молдовалық пирогтар. 700 г ұн, 1 жұмыртқа, 300 г май, 2 г лимон шырыны, 300 г су, тұз. Қамырды илеңіз, қалыңдығын жайыңыз. 5 мм-ден артық емес, төртбұрыштап кесіңіз. Әр тартылған етке салыңыз, шеттерін қысыңыз, жұмыртқамен майлаңыз, пісіріңіз. Фарш | 1: қайнатылған картопты сүртіңіз, үгітілген ірімшік пен тұздалған пиязбен біріктіріңіз.