Асқабақпен толтырылған қызанақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
1 кг қызанақ
2 пияз
500 г цуккини
100 г өсімдік майы
тұз
бұрыш
50 г еріген сары май
100 г ірімшік.
2 пияз
500 г цуккини
100 г өсімдік майы
тұз
бұрыш
50 г еріген сары май
100 г ірімшік.
Сипаттамасы Қызанақты шайыңыз, сабақтың бүйірінен жіңішке қабаттарды кесіңіз, целлюлозаны шай қасықпен алыңыз, қызанақты тұз бен бұрышқа салыңыз. Фаршты дайындаңыз: цуккиниді тазалаңыз, текшелерге кесіңіз, өсімдік майымен, тұзбен қуырыңыз, бұрыш пен қуырылған пиязбен дәмдеңіз. Қызанақты тартылған етпен толтырыңыз, үгітілген ірімшік себіңіз, еріген сары маймен себіңіз және пеште 10-15 минут пісіріңіз. Қаймақпен бірге қызмет етіңіз. 1 порция - 310 кдж / 74 ккал. B-5 г, F-2 г, U-9 г.Дұрыс тамақтану кезінде тым майлы тағамдарды қолдану ұсынылмайды. Көкөністер мен жемістерді және ірі талшықты тағамдарды көп мөлшерде тұтыну әсіресе артық салмағы бар қант диабетімен ауыратындар үшін өте маңызды.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Асқабақпен толтырылған қызанақ пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 1 кг қызанақ, 2 пияз, 500 г цуккини, 100 г өсімдік майы, тұз, бұрыш, 50 г еріген сары май, 100 г ірімшік.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz