Түрлі-түсті кесектер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қажетті: 100-150 г шошқа еті (жақсырақ майсыз)
100 г ветчина
100 г ірімшік
1 маринадталған қияр
1 алма
5 орташа қызанақ
4-6 тілім нан
аздап өсімдік майы
тұз және дәміне қарай ұнтақталған қара бұрыш.
100 г ветчина
100 г ірімшік
1 маринадталған қияр
1 алма
5 орташа қызанақ
4-6 тілім нан
аздап өсімдік майы
тұз және дәміне қарай ұнтақталған қара бұрыш.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Ет пен ірімшікті текшелерге кесіңіз. Алма мен қиярды 4-6 бөлікке кесіңіз. Қызанақты толығымен қалдырыңыз. Барлық туралған өнімдер мен қызанақтарды шашлыққа салып, тұз, бұрыш себіңіз, өсімдік майымен себіңіз де, көмірде немесе пеште 200-300 градус температурада қуырыңыз. Табиғатта демалу үшін "Түрлі-түсті бөліктер" өте қолайлы. Біраз уақытты таңдап, көркем шалғынға, орманға барыңыз, жылы күнді, сайраған құстарды және біздің тағамды тамашалаңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Түрлі-түсті кесектер пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қажетті: 100-150 г шошқа еті (жақсырақ майсыз), 100 г ветчина, 100 г ірімшік, 1 маринадталған қияр, 1 алма, 5 орташа қызанақ, 4-6 тілім нан, аздап өсімдік майы, тұз және дәміне қарай ұнтақталған қара бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

