Ветчина қосылған жасыл бұршақ салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер жасыл бұршақ - 300 г. ветчина - 150-200 г. ірімшік - 100-150 г. пияз - 1 дана. қызанақ - 2-3 дана. майонез - 100 г. жасылдар - дәміне қарай
Сипаттамасы Жасыл бұршақ дәндерін (консервіленген немесе мұздатылған пайдалануға болады) қайнатып, кішкене кесектерге кесіңіз. Ветчинаны жолақтарға әдемі етіп турап, ірімшікті ірі үккіштен өткізіңіз. Пияз мен қызанақты ұсақтап тураңыз (қызанақты пияздан үлкенірек турауға болады). Барлығын жақсылап араластырыңыз, майонезбен дәмдеңіз, шөптер мен қызанақ кесектерімен безендіріңіз.