Ампанада
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Тартылған ет үшін: сиыр еті -450 г
сары май - 250 г
пияз - 200 г
тәтті бұрыш ұнтағы - 30 г
ұн - 25 г
сорпа - 100 г
су - 100 г
жұмыртқа - 2 дана.
жүзім
қара зәйтүн
ыстық ұнтақталған бұрыш
тұз.
сары май - 250 г
пияз - 200 г
тәтті бұрыш ұнтағы - 30 г
ұн - 25 г
сорпа - 100 г
су - 100 г
жұмыртқа - 2 дана.
жүзім
қара зәйтүн
ыстық ұнтақталған бұрыш
тұз.
Сипаттамасы (бразилиялық ет пирогы) Ұнды, майды, жұмыртқаның сарысын, сүтті, тұзды біріктіріп, ағаш қасықпен жақсылап араластырыңыз, қамырды сүлгімен орап, келесі күнге қалдырыңыз. Етті ұсақтап турап, пиязды ұсақтап турап, бәрін қайнатыңыз. Содан кейін тәтті паприка, сумен немесе сорпамен сұйылтылған ұн қосыңыз, дәмдеңіз және салқындатыңыз. Қамырды жайыңыз, шеңберлерді кесіңіз, әрқайсысына бір қасық тартылған ет, 2 жүзім, бір жұмыртқа, қара зәйтүн салыңыз, пирогтар жасаңыз және оларды ыстық пешке 5-6 минутқа қойыңыз. Қамырға: ұн 100 г, сары май - 450 г, сарысы - 4 дана, сүт - 54 г, тұз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ампанада пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся Тартылған ет үшін: сиыр еті -450 г, сары май - 250 г, пияз - 200 г, тәтті бұрыш ұнтағы - 30 г, ұн - 25 г, сорпа - 100 г, су - 100 г, жұмыртқа - 2 дана., жүзім, қара зәйтүн, ыстық ұнтақталған бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz