Венгр тіліндегі пирожныйлар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г ұн, 100 г маргарин, 100 г қант. ұнтақтар, 3 сарысы, 15 г ашытқы, 1 \4 л сүт, ванилин, тұз, 75 г бадам (майдалап туралған), мейіз.
Сипаттамасы Еленген ұнды, 1 ас қасық араластырыңыз. л қант, ванилин, 50 г маргарин, сарысы, тұз және ашытқыны жылы сүтте сұйылтады. Қатты қамыр илеңіз және 1,5 сағатқа жылы күйде қалдырыңыз.Илеңіз және ұн себілген тақтаға салыңыз. Өте жұқа емес (1 см немесе қалыңырақ) жайыңыз. Кішкене дөңгелектерді кесіп, оларды еріген сары май мен жаңғақтарға батырып, пісіру парағына салыңыз. Жаңғақтарды қант пен мейізбен себіңіз. Қыздырылған пеште орташа температурада қызарғанша пісіріңіз.