Гурьев құймақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер бидай ұны 2 кесе, жұмыртқа 5, сары май 100 г, қышқыл сүт (айран) 2 1/2 кесе, тұз, дәміне қарай қант.
Сипаттамасы Кәстрөлге жұмыртқаның сарысын құйып, оларға тұз бен қант қосып жақсылап сүртіңіз. Содан кейін ұнды қосып, сары май, сүт қосып, жеткілікті мөлшерде қамыр илеңіз. Қамырды жақсылап шайқау керек, өйткені қамыр неғұрлым жақсы шайқалса, құймақ соғұрлым дәмді болады. Құймақтарды әдеттегідей пісіріңіз.