Молдова стиліндегі балық сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Бекіре 130, немесе белуга 100, пияз 25, ақжелкен (Тамыр) 25, сәбіз 25, май 10, картоп 200, квас 100, ақжелкен 5, дәмдеуіштер, тұз.
Сипаттамасы Балықтың үлестірілген бөліктерін терімен (Шеміршексіз) қайнатыңыз. Алынған сорпаға кесектерге кесілген картоп салынады. 15-20 минуттан кейін - жолақтарға кесілген қуырылған пияз, сәбіз және ақжелкен: сорпаны қайнатқаннан кейін қайнатылған квас, лавр және қара бұрыш қосылады. Қызмет көрсету кезінде шөптерге себіңіз.