Сөреде қуырылған қой етінен жасалған шарлар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ет (алдыңғы бөлігі) - 200 г, пияз - 20 г, ұнтақталған қара бұрыш - 0,2 г, зире - 0,2 г, су, өсімдік майы - 5 г, тұз.
Сипаттамасы (асхана: Колумбиялық) Қой етін ірі торлы тартқыштан өткізеді. Содан кейін тартылған етті пышақпен суға малынған тақтаға турап, тұздап, жақсылап араластырып, суықта 6-8 сағат ұстайды. Майдалап туралған пиязды, қара бұрышты, зирені ет массасына салып, бәрін жақсылап илейміз. Шарларды кесіп, торға қуырады.