Маринадталған жұмақ алмалары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер Құюдың құрамы: 1 литр су үшін - 0,2 литр ас сірке суы, 600-800 г қант, 0,8 г даршын, 1 г қалампыр.
Сипаттамасы Дені сау, балғын және жақсы боялған алмаларды таңдап, жақсылап жуыңыз, сабақтарын кесіңіз. Алманы 2-4 минутқа төмендетіңіз. қайнаған суға салып, бірден суық суға салқындатыңыз, содан кейін банкаларға салыңыз, қайнаған суға құйыңыз және жарты литрлік банкаларды 90С температурада пастерлеңіз - 20 минут. литрлік - 25, үш литрлік - 30 мин.