Жасыл борщқа арналған дайындық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер 500 г қымыздық, 500 г жасыл пияз, 250 г аскөк, 75-100 г тұз Қымыздықтың жаңа жапырақтарын сұрыптаңыз, жуыңыз және ұсақтаңыз. Жасыл пияздың тамырларын кесіп, пиязды жақсылап жуып, ұзындығы 1-2 см кесектерге кесіңіз. Жас аскөкті сұрыптаңыз, жуыңыз және майдалап тураңыз.
Сипаттамасы Барлық компоненттерді араластырып, шырынын босату үшін тұзбен жақсылап сүртіңіз, содан кейін банкаларға мықтап салыңыз. Қайнаған суға зарарсыздандырыңыз: жарты литрлік банкалар 20 минут. литрлік - 25 мин. Қолданар алдында артық тұзды кетіру үшін жасылдарды ағынды сумен шайыңыз.