Сөреде қуырылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық еті 250, зәйтүн майы 25, ұнтақталған қара бұрыш 0,2, тұз.
Сипаттамасы Тауықтың ұшасын салқын сумен жуады, майлыққа кептіреді, жотаның бойымен кесіп, ашып, аздап басып, қалыпқа келтіреді. Ұрылған ұшаны дәміне қарай тұздайды, зәйтүн майымен себеді, аздап май құйылған табаға салып, пешке 10-15 минутқа қояды, содан кейін шығарып, суытады. Етті жыртып алмау үшін ұсақ сүйектерді абайлап алып тастайды, қайтадан тұздайды, қара бұрыш себеді, зәйтүн майымен себеді және грильге қуырады.