Строганов стиліндегі кальмар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кальмар филесін белдеулеріне кесіп, өсімдік майына қуырыңыз. Майдалап туралған пиязды бөлек қуырыңыз. Барлығын бір табада араластырыңыз, ұн себіңіз, араластырыңыз және тағы бірнеше минут қуырыңыз. Содан кейін сол жерге бір стақан қаймақ құйыңыз (ащы тағамдарды ұнататындар үшін 1 ас қасық "Чили" типті томат тұздығын қосуды ұсынамыз), қуырылған кальмармен араластырып, тағы бірнеше минут қайнатыңыз. Күрішпен немесе картоппен бірге қызмет етіңіз. Қызыл бұрыш себуге кеңес береміз. кальмар филесі 500 г. пияз 2 дана. қаймақ 1 стакан ұн 1,5 ас қасық. л. дәміне қарай тұз, дәміне қарай бұрыш