Қаймақпен бұқтырылған кальмар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 600 г кальмар филесі, 200 г қаймақ, 2-3 пияз, 2 ас қасық. ас қасық ұн, дәміне қарай 50 г сары май, тұз және бұрыш.
Сипаттамасы Кальмар филесін ұрып, жұқа тілімдерге, тұзға, бұрышқа кесіңіз, ұнға ораңыз және сары майға қызарғанша қуырыңыз. Сақиналарға кесілген пиязды бөлек қуырыңыз, кальмардың үстіне қойыңыз, қаймақ құйыңыз және қақпақ астында 10 минут қайнатыңыз. Пісірілген картоппен бірге қызмет етіңіз.