Француз тіліндегі қызылша
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қызылшаны тілімдерге бөліп, өсімдік майы мен шарап қоспасында бұқтырыңыз. Дайындалған тағамның дәмін жақсарту үшін шараптың барлығын бірден құймай, шараптың 1/3 бөлігін қалдырып, қызылша іс жүзінде дайын болған кезде қосуды ұсынамыз. Барлығын бұрышпен себіңіз және тағы бірнеше минут қайнатыңыз. Табаққа салынған дайын қызылшаны тұзбен үгітілген сарымсақпен себіңіз (айтпақшы, бұл тұмауға қарсы пайдалы!). қызылша 400 г. өсімдік майы 1-2 ас қасық. л. қызыл шарап 1/2 кесе сарымсақ 3-4 түйір дәміне қарай тұз ұнтақталған қара бұрыш дәміне қарай