Ақ шараптағы саңырауқұлақтар қосылған тауық бауыры
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 500 г тауық бауыры, 4 ас қасық өсімдік майы, 1/3 кесе тауық сорпасы, 1 туралған пияз, 300 г туралған шампиньон саңырауқұлағы, 1/2 туралған қызыл бұрыш, 1 шай қасық тәтті паприка, тұз, бұрыш, 1/2 кесе ақ жартылай құрғақ шарап, туралған ақжелкен. Бауырды 2 қасық май құйылған табада қуырамыз. Сорпамен толтырыңыз, араластырыңыз және оттан алыңыз. Басқа табада 2 қасық майға пиязды, саңырауқұлақтарды, бұрышты бірнеше минут қуырамыз. Бауырмен бірге табаға жібереміз, дәмдеуіштер, шарап қосып, қақпағын жауып 10 минут қайнатамыз. баяу отта. Ақжелкенге себіңіз және қызмет етіңіз.