Совиньон балық салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 800 г балық филесі, 2 кесе "Совиньон" (құрғақ ақ шарап), 1/2 кесе лимон шырыны, 4 аршылған туралған қызанақ, 1 туралған пияз, 10 тұқымсыз қара зәйтүн, 1 жұқа кесілген цуккини, 1 кесе жасыл бұршақ, 1 кесе туралған ақжелкен мен аскөк, тұз, бұрыш c o u c a үшін : 1/3 кесе ақ шарап сірке суы, 2 туралған балдыркөк сабағы, 1/4 кесе туралған ақжелкен, 1/3 кесе зәйтүн майы, тұз, бұрыш. Балықты шарапта 20-25 минут қайнатамыз. Кішкене кесектерге кесіңіз, салат ыдысына салыңыз. Лимон шырынын, тұз бен бұрыш қосып дәмдеңіз, көкөністер мен шөптерді қосыңыз, араластырыңыз. Тұздық, тұз және бұрышқа арналған компоненттерді араластырамыз. Тұздықты салаттың үстіне құйып, ақырын араластырыңыз. Тоңазытқышқа кем дегенде бір сағатқа қоямыз және қызмет етеміз.