Томат тұздығы қосылған бөдене
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 3 бөдене ұшасы, 1/2 кесе май, 1 бас пияз, 5 - 6 қызанақ, 1 ас қасық сары май, жасыл ақжелкен, ұнтақталған қара бұрыш. Бөдененің ұшаларын ішектен шығарыңыз, шайыңыз, тұз, бұрыш қосыңыз. Барлық жағынан қызарғанша майға қуырыңыз. Содан кейін табаққа шығарып, қалған майға майдалап туралған пиязды қуырыңыз. Аршылған және кішкене кесектерге кесілген қызанақтарды қосыңыз. Қызанақ шырыны буланған кезде ыстық су құйып, бөденені тұздыққа салыңыз. Кастрбланы қақпақпен мықтап жауып, баяу отта қайнатыңыз. Дайын бөденелерді алып тастаңыз, кеуде бойымен 2 бөлікке кесіңіз де, оған сары май мен шөптерді қосып, тұздықпен бірге қызмет етіңіз.