Токитура шарап зауыттарындағы мейрамханалардың рецепті бойынша
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа еті - 750 г, фета ірімшігі - 250 г, 5 жұмыртқа, сарымсақ - 50 г, өсімдік майы - 100 мл, жүгері жармасы - 400 г, сары май - 75 г, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Етті кесектерге кесіңіз (бір порцияға 3-4 дана) және қыздырылған майға қуырыңыз. Сарымсақты тұзбен ұнтақтаңыз, аздап сумен сұйылтыңыз және оны дайын етке құйыңыз. Гоминия мен қуырылған жұмыртқаны дайындаңыз. Үгітілген ірімшік себілген қуырылған жұмыртқамен, ыстық гоминимен бірге қызмет етіңіз.