Токитура шарап зауыттарындағы мейрамханалардың рецепті бойынша
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Шошқа еті - 750 г
фета ірімшігі - 250 г
5 жұмыртқа
сарымсақ - 50 г
өсімдік майы - 100 мл
жүгері жармасы - 400 г
сары май - 75 г
дәміне қарай тұз бен бұрыш.
фета ірімшігі - 250 г
5 жұмыртқа
сарымсақ - 50 г
өсімдік майы - 100 мл
жүгері жармасы - 400 г
сары май - 75 г
дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Етті кесектерге кесіңіз (бір порцияға 3-4 дана) және қыздырылған майға қуырыңыз. Сарымсақты тұзбен ұнтақтаңыз, аздап сумен сұйылтыңыз және оны дайын етке құйыңыз. Гоминия мен қуырылған жұмыртқаны дайындаңыз. Үгітілген ірімшік себілген қуырылған жұмыртқамен, ыстық гоминимен бірге қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Токитура шарап зауыттарындағы мейрамханалардың рецепті бойынша пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Шошқа еті - 750 г, фета ірімшігі - 250 г, 5 жұмыртқа, сарымсақ - 50 г, өсімдік майы - 100 мл, жүгері жармасы - 400 г, сары май - 75 г, дәміне қарай тұз бен бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz