Бал қосылған қуырылған жұмыртқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер сары май 20 г, сүт 1/2 кесе, бал 4 ас қасық, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Шикі жұмыртқаны сүт пен тұзбен жақсылап араластырыңыз. Қоспаны қыздырылған, майланған табаға құйыңыз және қоюланғанша қуырыңыз. Дайын қуырылған жұмыртқаны бөліктерге бөліп, әр бөлігін балмен құйыңыз. Бұл қуырылған жұмыртқаны әртүрлі көкөніс қоспаларымен дайындауға болады. Мысалы, жұмыртқа-сүт қоспасын табаға құймас бұрын, үгітілген сәбізді табаға аздап қуыруға болады.