Саңырауқұлақтар қосылған омлет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
маринадталған саңырауқұлақтар 300-350 г
консервіленген жасыл бұршақ 3 ас қасық
өсімдік майы 2 ас қасық
пияз 1
бидай ұны 1 ас қасық
қаймақ 1/2 кесе
сүт 1 стакан
қант 1 шай қасық
дәміне қарай тұз.
консервіленген жасыл бұршақ 3 ас қасық
өсімдік майы 2 ас қасық
пияз 1
бидай ұны 1 ас қасық
қаймақ 1/2 кесе
сүт 1 стакан
қант 1 шай қасық
дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Саңырауқұлақтар мен пиязды турап, өсімдік майына 10-15 минут қуырыңыз. Жасыл бұршақ қосып, саңырауқұлақтар мен пиязбен 3 - 5 минут қыздырыңыз. Жұмыртқаны тұз бен қантпен ұнтақтап, ұн қосып, жақсылап араластырыңыз, қоспаны ақырын араластырыңыз, біртіндеп сүтке құйыңыз. Маймен майланған, қыздырылған кең табаға жұмыртқа-сүт қоспасын құйып, оны екі жағынан қатты отта қуырыңыз. Бұл жағдайда массаны біркелкі жылыту үшін табаны мезгіл-мезгіл шайқау керек. Саңырауқұлақ салмасын қуырылған омлетке салыңыз. Омлетті орамға орап, пышақпен сәл тегістеп, аздап қуырыңыз. Қызмет көрсетер алдында омлетті қаймақпен құйып, шөптермен безендіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Саңырауқұлақтар қосылған омлет пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся маринадталған саңырауқұлақтар 300-350 г, консервіленген жасыл бұршақ 3 ас қасық, өсімдік майы 2 ас қасық, пияз 1, бидай ұны 1 ас қасық, қаймақ 1/2 кесе, сүт 1 стакан, қант 1 шай қасық, дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz