Кайзер омлеті (тағамдары: австриялық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2 жұмыртқа, 1 ас қасық. қант қасық, 1 стакан ұн, 1/8 литр сүт, 1 ас қасық. сары май қасық, 1 қасық мейіз, 1/2 шай қасық даршын.
Сипаттамасы Сүтті, жұмыртқаны, қант пен ұнды жақсылап араластырыңыз. Қуыруға арналған табада сары майды ерітіп, оған дайындалған массаны абайлап құйыңыз. Омлеттің түбі қуырылған кезде мейіз бен даршын қосыңыз, содан кейін оны екінші жағына аударыңыз да, 2 шанышқының көмегімен омлетті бөліктерге бөліңіз, содан кейін оны қытырлақ етіп қуырыңыз. Қант ұнтағына себіңіз және дереу қызмет етіңіз.