Анар соусы қосылған авокадо мен манго салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Анар тұздығын дайындау үшін: 1 анар, лимон шырыны (немесе цитрус жемістері), 1 стакан анар сиропы, 1/2 кесе су, 1 ас қасық. ас қасық тағамдық крахмал, 2 ас қасық. қант қасықтары, 1 кішкене жеміс суы, коньяк немесе ром.
Сипаттамасы 1 авокадо жемісі, 1 манго жемісі. Авокадо мен манго жемістерін, жеміс целлюлозасын тазалаңыз, бұрын тұқымнан бөліп, ұзын тілімдерге кесіңіз. Кесілген кесектерді 4 табаққа салыңыз. Авокадо кесектерін дереу аз мөлшерде цитрус шырынын құйыңыз, өйткені бұл жасалмаса, олар өте тез қоңырға айналады. Анар соусын дайындау: анарды екіге бөліңіз, дәндерін алыңыз және сонымен бірге оларда ащы дәмі бар анар қабығы қалмағанына көз жеткізіңіз. Цитрус шырыны мен анар дәндері қосылған анар сиропын қайнатыңыз. Тағамдық крахмалды суға араластырып, цитрус шырыны қосылған анар сиропының қоспасына қосыңыз, содан кейін алынған тұздықты 1 минут қайнатыңыз. Содан кейін тұздыққа қант пен жеміс суын (коньяк немесе ром) қосыңыз. Тұздықты салқындатыңыз және оны жемістердің үстіне құйыңыз. Анар тұздығын дайындауға арналған рецепт 8 порцияға арналған. Анар тұздығын тоңазытқышта жақсы жабылған ыдыста 8 - 10 күн сақтауға болады. Анар соусы ванильді және попсиклдермен, сондай-ақ шербеттермен жақсы үйлеседі.