Итальяндық стильдегі қызанақ қосылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты50 минут
Өнімдер 4 порция үшін: 1 тауық еті (шамамен 1 2.кг) тұз, қара бұрыш 2 орташа пияз 4 түйір сарымсақ 2 ас қасық.л раст. майлар 1 банка (850 мл) қызанақ 2 шай қасық. тауық сорпасы (еритін) 2 шай қасық. орегано 1 шай қасық. розмарин 75 гр қара зәйтүн
Сипаттамасы (тағамдар: итальяндық) Дайындау: 1. Тауықты 8 бөлікке бөліп, суға шайыңыз, сулаңыз және дәмдеуіштермен дәмдеңіз. Пияз мен сарымсақты тазалаңыз. Пиязды ұсақтап тураңыз. 2. Тауық етінің бөліктерін ыстық өсімдік майына қуырыңыз. Сол жерге пияз бен сарымсақты құйыңыз. Шырынмен бірге 1/8 литр су мен қызанақты құйыңыз. Қызанақты ұсақтаңыз, қайнатыңыз. Сорпа мен шөптерді араластырыңыз. Барлығын қақпақпен жауып, шамамен 50 минут қайнатыңыз. 3. 30 минуттан кейін етке қара зәйтүн қосыңыз. Тұздықты дәмдеуіштермен дәмдеңіз. Багеттерге тағаммен бірге қызмет ету жақсы.