Асшаяндар мен авокадо қосылған рисотто
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 50 г таза асшаян еті, 100 г сары май, 1 авокадо, 100 мл. ақ шарап, 300 мл. кілегей, 250 г күріш, карри, бұрыш, тұз
Сипаттамасы Күрішті қайнатыңыз. Асшаяндарды қайнатыңыз және тазалаңыз, содан кейін сары майға қуырыңыз, дәміне қарай карри, бұрыш, тұз қосыңыз. Алдымен ақ шарапты, сосын кілегейді құйып, баяу отта қайнатыңыз. Осы уақытта піскен авокадо жемістерін аршып, текшелерге кесіңіз, қалған өнімдерге қосыңыз, авокадо дайын болғанша қайнатыңыз. Содан кейін күрішті дайындалған қоспаға қосып, жақсылап араластырыңыз, содан кейін қызмет етіңіз. Қанша порцияға арналған: 4.