Маринадталған пияз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 4 үлкен пияз, 1,5-2 ас қасық. суық қайнаған су, 1 ас қасық. сірке суы қасық, 1 ас қасық. түйіршіктелген қант қасық, 1 ас қасық. қасық (слайдсыз) тұз, 5-6 бұршақ қара бұрыш.
Сипаттамасы Пиязды үлкен сақиналарға кесіңіз, жарты литрлік шыны ыдысқа салыңыз. Суық суға қант, тұз, сірке суын, бұрыш қосып, қант пен тұз толығымен ерігенше жақсылап араластырыңыз. Бұл тұздықты пияздың үстіне құйып, құмыраны полиэтилен қақпақпен жабыңыз. Бір жарым-екі сағаттан кейін тіскебасар дайын болады. Болашақта пайдалану үшін оны сақтай алмайтыныңыз өкінішті - екінші күні дәмі бұрынғыдай болмайды.