Стейк (Жұмыртқадағы бифштекс)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ет 200, жұмыртқа 1 дана., голланд ірімшігі 25, сары май 20, бұқтырылған күріш 150, томат соусы 50, лимон қабығы 5, тұз.
Сипаттамасы Сиыр немесе бұзау етін бір порцияға бір-бірден турайды, ұрып-соғады, тұздайды, бұрыштайды, котлетті бір жұмыртқа мен үгітілген голланд ірімшігінен жасалған льезонға салып, жеңіл қабық пайда болғанша баяу отта майға қуырады. Пісірілген күрішке дайын кесек салынады, екіншісі туралған лимон қабығымен жабылады.