Коруонблянц "Шаргач" (Толтырылған бұзау еті)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Котлеттер бұзау етінен кесіледі, ұрылады, тұздалады, бұрышталады. Бір котлеттің үстіне екі кесек қайнатылған майсыз шошқа еті салынады, олардың арасына голланд ірімшігі салынады, екінші котлетпен жабылады, ұнға, жұмыртқаға және нан үгінділеріне кезекпен пісіріледі және қуырылады. терең қуырылған. Қуырылған картоп пен жасыл бұршақпен бірге беріледі, үстіне гүл түрінде 20 г сары май жағылады. Бұзау еті 300, шошқа еті 50, голланд ірімшігі 10, жұмыртқа 1/3 дана., ұн 5, крекер 20, сары май 20, қуыруға арналған май 20, тұз.