Еттің үш сортынан ассорти кәуап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа, сиыр және бұзау етінің қалыңдығы 1-1,5 см кесектерін ұрып, тұздап, 3х3 см төртбұрыштап тураңыз. Ысталған шошқа майын кесектерге, туралған пиязды сақиналарға бөліп, ағаш шашлыкқа салып, шошқа майының бір бөлігін, сиыр етінің бір бөлігін, пияздың бір бөлігін, шошқа етінің бір бөлігін, пияздың бір бөлігін, шошқа майын, бұзау етінің бір бөлігін, пияз тілімін және т.б. Сковоро-де майды қыздырыңыз, шашлыктарды жүз пайыз қуырыңыз, ұнтақталған қара бұрыш себіңіз, үстіне ви-ном құйып, қақпақпен дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Бұзаудың орнына барды қолдануға болады. Қызмет көрсету кезінде барбекюге шарап құйыңыз, қайнатылған күрішпен безендіріңіз. Шошқа еті, сиыр және бұзау еті - әрқайсысы 1000 г, ысталған май - 300 г, май - 200 г, пияз - 5 дана., құрғақ ақ шарап - 100 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.