"Ескі орыс" еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Serge Karрov 2:5030/221. 26
Сипаттамасы Бір кг сиыр еті (шошқа еті) үшін - 2 бас пияз, кішкене сәбіз, бір стақан құрғақ қызыл шарап, бір стақан қаймақ, шошқа майы, дәміне қарай тұз бен бұрыш. Етті алдын ала жақсылап шайқаңыз. Балшықтан жасалған ыдысқа (әрине, кастрюльге де салуға болады - бірақ бұл нәтиже емес) туралған пиязды, шошқа майын, сәбізді, дәмдеуіштерді (сүйікті), лаврушканы тастаңыз, ет, тұз салыңыз, шарап, қаймақ құйыңыз, үстіне май табақтарын салыңыз. . Содан кейін кастрюльді қамырдың үстіне жағып, ыстық пешке салыңыз. Бу іштен қалай шығады (қамыр арқылы, шәйнектің шүмегіндегідей), қызуды төмендетіңіз. 2-3 сағат қайнатыңыз. Қамыр (ол күйіп кетеді) тастаңыз, қызмет көрсетер алдында аздап сірке суын құйыңыз, қайнатыңыз, тұздықты еттің үстіне құйыңыз.