Итальяндық стильдегі бұзау етінен жасалған қуырылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бұзауды шошқа майымен, сарымсақпен, бұрышпен, қалампырмен ұсақтап тураңыз, тұз себіңіз, қалың жіппен мықтап байлаңыз, қаз қазығына салыңыз, 2 стакан шарап құйыңыз, май, лавр жапырағын құйыңыз, қақпақпен мықтап жабыңыз, пешке кішкене отқа қойыңыз, қайнатыңыз. тендерге дейін. Содан кейін пештен алыңыз, тағы 1 стакан шарап, аздап сорпа мен қызанақ шырынын қосыңыз. Қайнату үшін отқа қойыңыз, содан кейін алыңыз, қайнатылған тұздықтың үстіне құйыңыз. Бұзау еті - 2 кг, сарымсақ - 2-3 түйір, шошқа майы - 100 гр, лавр жапырағы - 5 дана, май - 50 гр, құрғақ шарап - 3 стақан, сорпа - 100 гр, қызанақ шырыны - 100 гр, бұрыш бұрышы, тұз - дәміне қарай.